Lézeres szőrtelenítés lábon diódalézerrel.

A Depilhome-nál piacvezető diódalézerek alkalmazásával a legjobb eredményeket érjük el a test minden tájékán, a lehető legbiztonságosabb módon.

Az általunk képviselt magas minőségű és professzionális lézeres szőrtelenítés kulcsa a 808 és 810 nm hullámhosszon működő lézernyalábbal rendelkező szuperhatékony kezelőfej. A technológia lényege, hogy a gép a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja.

A gép rövid impulzusokat használ magas ismétlési számmal, így érve el a maximális teljesítményt. Ennek köszönhetően a lézer fokozatosan melegíti fel a bőrt, mely során hatékonyan stimulálódnak a szőrtüszők, megakadályozva ezzel az újranövekedést, miközben a környező szövetek nem sérülnek, így a kezelés nem jár fájdalommal és teljesen biztonságos.

Ez a technológia a szőr növekedéséért felelős sejtek termikus elpusztítását célozza meg a növekedési ciklus korai szakaszában. Mindegyik szőrtüsző független a többitől, és mindegyik más-más fázisban van, ez az oka annak, hogy több alkalom szükséges az optimális eredmény eléréséhez.

A lézeres kezelés kevesebb gyakoriságot igényel, mint más szőrtelenítési módszerek, például a gyanta, borotva stb., ami hosszú távon idő- és pénzmegtakarítást, valamint természetesen kényelemet és szabadságot kínál.

 

Logo der Firma Alma® Aesthetic Laser Manufacturers.
Logo des deutschen Marktführers SHR Germany im Bereich der Laser Haarentfernung.
Der modernste Diodenlaser D808 S Pro des Marktführers SHR Germany für professionelle und sichere Laser Haarentfernung.

A kezeléseket a testen 6-8 hetes időközökkel végezzük. Mindenki szőrnövekedése más és más, de átlagosan 8-10 kezelés szükséges ahhoz, hogy megszabaduljunk a szőrszálaktól. (Ritkább esetekben 6, de főleg világos szőrszálak vagy erős szőrnövekedés esetén 12 alkalom is szükséges lehet)

Simább és bársonyos lábak a Depilhome diódalézeres szőrtelenítése után.

Fontos tudni, hogy milyen elvárásokat támaszthatsz a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban. Ehhez nálunk a Depilhome-nál korlátlan számú ingyenes konzultációval várunk, ahol megvizsgáljuk a bőr- és szőrtípust, felmérjük, hogy alkalmas vagy-e a kezelésre vagy sem. Ezen a konzultáción tájékoztatunk a kezelés során követendő irányelvekről, a szükséges kezelések számáról, valamint egyéb esztétikai és szépségápolási javaslatokról.

 

 

Lézeres szőrtelenítés árak

FAQ

A Depilhome-nál hiszünk abban, hogy a biztonság legalább olyan fontos, mint a hatékonyság, ezért a legjobb és legfejlettebb technológiát alkalmazzuk. Szeretnénk minden lényeges információt megadni, és lehetőséget biztosítani a diódalézeres kezelés előnyeinek kipróbálására teljesen ingyen!

Több, mint 15 év tapasztalat és több, mint 10 000 elégedett ügyfélen végzett kezelés után ezek a leggyakoribb kérdések, amelyek a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban felmerülhetnek.

Ha továbbra is kétségeid vannak és további információkat szeretnél kapni, vagy ingyenesen szeretnéd kipróbálni a végleges szőrtelenítést, akkor ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Megfelelő személy vagyok a lézeres szőrtelenítésre?

Minél sötétebb a szőrőd annál jobb jelölt vagy!
Sajnos a nagyon világos, valamint a melanint már nem tartalmazó ősz szőrszálak már nem képesek elegendő lézerenergiát felvenni, ami azt jelenti, hogy nem lesz képes felmelegedni arra az optimális hőmérsékletre, amely elegendő lenne a megsemmisülésükhöz, így kivánt eredmény eléréséhez.

Hogyan müködik a lézer?

Az optikai energia elnyelésével a szőr egészen a tüszőig felmelegszik, majd elhal. Mivel a szőr mindhárom fázisában egyszerre nő, amelyek közül csak az első, azaz anagén növekedési fázis tartalmazza a legnagyobb mennyiségű melanint, ezért a kezeléseket többször meg kell ismételni. A kezelés után, a szőrszálak a kezelt területről 2-3 hét múlva kezdenek kihullani, majd néhány hetes időszak következik, mire újra nőnek. Minden egyes kezelés után azok a szőrszálak fognak kihullani, amelyekre a lézer hatással volt. Ennek a mennyisége változó lehet. Van akinél folyamatosan mindig kevesebb szőr tér vissza, de van olyan vendég, akinek a kezelés sorozat alatt változóan tűnik el és nő vissza a szőre. Egy biztos, a kezelés sorozat végén elégedettek leszünk az eredménnyel.

Végezhető a kezelés nyáron is, amikor lebarnult a bőröm?

A fejlett lézertechnológiának köszönhetően nyáron, amikor a bőr teljesen lebarnult, akkor is lehet hatékony és biztonságos kezeléseket végezni. A nagyobb biztonság érdekében azonban azt javasoljuk, hogy a kezelés előtt és után 48 órában kerüld a közvetlen napfényt vagy bármilyen más UVA sugárzást.

Hogyan készüljek fel a kezelésre?

Mivel a szőrtüszőben található melanin szükséges ahhoz, hogy a lézer elpusztítsa azt, ezért az arcszőrzetet minimum 2-3 héttel, a testen lévőt pedig 3-4 héttel a lézeres szőrtelenítés előtt nem szabad legyantázni vagy kiszedni. A kezelt területet előző este le kell borotválni. A kezelés napján nem ajánlott krémet, olajat, testápolót és hasonló kozmetikai termékeket, valamint dezodort alkalmazni, ha a hónaljat kezelik.

Az arcon lévő sminket közvetlenül kezelés előtt le kell mosni (a kezelés után újra felvihető). Amit fontos hangsúlyozni, hogy a kezelés előtt két nappal és utána két nappal nem szabad szaunázni, szoláriumba menni vagy a bőrt és erős napsütésnek kitenni.

Elvégezhető a kezelés, ha gyószert szedek?

Bizonyos gyógyszerek hatóanyagai fényérzékenységet okozhatnak, ezért alkalmazásuk nagy körültekintést igényel. Nagyon fontos, hogy mindig olvassuk el a gyógyszerekhez mellékelt tájékoztatót, amelyből megtudhatjuk, ha egy készítmény fényérzékenységet okoz. Ezeknek a tüneteknek a megjelenése nem egyénfüggő, mindenkinek számítania kell rá, ha fényérzékenységet okozó gyógyszert szed, vagy krémet használ. Ezeknek a beszedését vagy alkalmazását 48 órával a lézeres kezelés előtt nem ajánluk és az esetleges gyógyszerfogyasztásról előzetesen mindig tájékoztatást kérünk az vendégtől.
A leggyakoribb, fényérzékenységet okozó készítmények:
• Antibiotikumok (tetracyclin, doxycyclin, ciprofloxacin)
• Izomhúzódásokra, ízületi fájdalmakra használt krémek
• Fájdalom- és gyulladáscsökkentők (ibuprofen)
• Vízhajtók (furosemide, hydrochlorothiazide)
• Szívritmus-szabályozók (amiodaron, quinidine)
• Gombaölő készítmények (griseofulvin).

Hány éves kortól kezdhető el a lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés alsó korhatára 14 év, de azt tanácsoljuk, hogy várj még néhány évet, hiszen a korai serdülőkorban gyakori a hormonváltozás a szervezetben, így valószínü, hogy több kezelésre lenne szükség az optimális eredmény eléréséhez vagy egyáltalán nem tudjuk garantálni az elvárt eredményt. A hormonok szabályozása után (általában 17 és 19 éves kor között) a kezelések sokkal hatékonyabbak és tartósabbak.
Amennyiben 18 éves kor előtt döntesz a lézeres szőrtelenítés mellett, kérjük az első konzultációra szülő/törvényes gyám kíséretében gyere el, hiszen az ő beleegyezése kell majd a kezeléshez elvégzéséhez.

Hány kezelésre van szükség?

A lézer hatása már az első kezelés után észrevehető, de az optimális eredmény eléréséhez átlagosan 8-10 alkalom szükséges (2 hónapos időközönként)

Az arc esetében valamivel több kezelésre lehet számítani, és a kezeléseket havonta ismételjük.

Ezt követően körülbelül évente egyszer lehet egy emlékeztető kezelést végezni a teljesen sima bőr elérése és megtartása érdekében.

Elvégezhető a kezelés anyajegyekkel vagy tetoválással rendelkező bőrfelületen is?

Kisebb anyajegyek esetén nincs szükség különös óvintézkedésre. A nagyobb anyajegyek védelme érdekében speciális korrektor ceruzát vagy fehér tapaszt használunk. A tetoválásokat is le kell fedni, hogy ne vonzzák magukhoz a lézerenergiát, mert az károsítaná/kifakítaná azt. Alapvetően tetovált területen nem alkalmazható a lézer.

Fájdalommentes a kezelés?

Az általunk használt gépeket az FDA (Food and Drug Administration) fájdalommentes szőrtelenítő rendszerként ismeri el.
Előfordulhat, hogy egyesek enyhe fájdalmat, apró tűszúráshoz hasonlót éreznek. A kezelőfejben található intenzív hűtőrendszer csökkenti a kezelés során felmerülő kellemetlen érzést.

Mi van akkor, ha terhes vagyok?

A lézeres szőrtelenítést általában biztonságos módszer, de a lézersugarak terhes nőkre és a magzatra gyakorolt ​​hatásairól nem készült még tanulmány. Ìgy a kutatás hiánya miatt a terhesség teljes időtartamára a kezelés nem javasolt!

    Bejelentkezés

    Jelentkezz be hozzánk egyszerűen a lenti űrlappal. A foglalásod elküldése után, kollégánk rövid időn belül jelentkezik nálad a pontos időpontoddal.


    Melyik kezeléseket szeretnéd igénybe venni?    Ezt az oldalt a reCaptcha védi és a Google Adatkezelése és Felhasználási Feltétele vonatkozik rá.

    Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés.